Agenda Tag 2 | 03.12.2024
Zeit | Programm |
---|---|
08:30 Uhr | Begrüßung |
Session 5 | AI Impacts on Environmental and Food Sciences | |
08:40 Uhr | Künstliche Intelligenz als Trigger für eine paradigmatische Verwaltungstransformation |
09:20 Uhr | Towards scalable, generalizable AI application in agriculture |
09:40 Uhr | Adulteration Detection in Cactus Seed Oil: Integrating Analytical Chemistry and Machine Learning Approaches |
10:00 Uhr | Postersession |
10:40 Uhr | Kaffeepause |
Session 6 | Advancements in Spectral Analysis | |
11:10 Uhr | KI-gestützte Vorhersage von Futtermittel-Inhaltsstoffen basierend auf Nah-Infrarot-Daten mittels interpretierbarer KI – ein White-Box-Workflow |
11:30 Uhr | NMR spectra simulation, a new addition to the chemometrics tool box for wine authentication |
11:50 Uhr | Automatisierte Klassifikation, Ausreißeranalyse und Entrauschung von Spektren durch datenwissenschaftliche Methoden |
12:10 Uhr | De-idealising (spectral) models |
12:30 Uhr | Mittagspause |
Session 7 | Data Quality and Interoperability | |
13:30 Uhr | AI-assisted approach to efficiently extract data and information from unstructured information sources into knowledge graphs |
13:50 Uhr | Classification of Global Sugarcane Bagasse Production and Use |
14:10 Uhr | Neuronale Netze für den Fall, dass das Trainings-Set unzulänglich charakterisiert ist |
14:30 Uhr | Overfitting as Cause of Biased Predictions and Amplification of Input Data Biases |
14:50 Uhr | Verabschiedung |
15:00 Uhr | Ende der Veranstaltung |